Inhoud bewerken
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

INTERVIEW

"Ik wil vrouwen inspireren en bemoedigen!"

Deze keer in #JongEde: Anna van Rumpt
Bron: Anna van Rumpt

Ze woont op de campus bij de CHE waar ze op de opleiding pabo voor juf leert. Ze zingt graag in de muziekgroep van de kerk en houdt van tekenen. Daarnaast heeft Anna van Rumpt ook een eigen bedrijf. Met haar zelfgemaakte armbandjes hoopt ze vrouwen te inspireren en bemoedigen.

Minimalistische armbandjes
“Online koop ik kraaltjes en touw en daar maak ik, voor mijn bedrijf The Stars By Name, armbandjes met een christelijke boodschap van. Het begon eigenlijk als een hobby. Er worden al heel veel christelijke armbandjes aangeboden, maar die zijn vaak heel groot of hebben lange teksten. Dat is niet echt mijn stijl, ik houd zelf wat meer van minimalistisch. Er waren mensen in mijn omgeving die graag een armbandje van mij wilde hebben. Ik heb toen besloten om er ook echt een bedrijf van te maken!”

Goede doel
“Van elk armbandje dat ik verkoop gaat er 1 euro naar Compassion. In ons gezin sponsoren we al een kindje en ik vind het werk dat Compassion doet erg mooi. De stichting doet haar werk met een christelijke gedachte. Ik vond dat mijn bedrijf nog iets 

"Met mijn bedrijf wil ik uitstralen: God kent je!"
Anna van Rumpt
Oprichtster The Stars By Name
Bron: Anna van Rumpt

miste. Daarom leek het me mooi om met mijn armbandjes hun werk te kunnen steunen.
Het gaat mij niet per se om het geld dat ik verdien aan de armbandjes. Ik hoef er niet rijk mee te worden, dat is ook niet mijn intentie. Ik vind het vooral belangrijk dat vrouwen geïnspireerd en bemoedigd worden, niet alleen in Nederland, maar ook wereldwijd. Mijn tante heeft weleens armbandjes meegegeven aan iemand die een reis door Afrika ging maken. Dan besef ik ook weer dat het niet gaat om het geld dat ik ermee verdien, maar juist om wat het bereikt!”

Bijbelvers
“Mijn bedrijf heet The Stars By Name vanwege een bijbelvers (Psalm 147 vers 4, red.). Daarin staat geschreven dat God al de sterren telt en ze bij naam roept. Ik vind dat een heel mooi vers! Als je bedenkt hoeveel sterren er zijn, dan denk je: wow, God kent ze allemaal. Dat wil ik ook uitstralen met mijn bedrijf: God kent je!”

Inspirerend
“Er zijn regelmatig meiden die vertellen over de reacties die de armbandjes opleveren. Pas vertelde een meisje nog dat ze in de trein zat en een vreemde man aan haar vroeg wat er op haar armbandje stond. Toen hebben ze een heel gesprek gehad over de betekenis.

"Ik besef dat het niet gaat om het geld dat ik ermee verdien, maar juist om wat het bereikt!"
Anna van Rumpt
Oprichtster The Stars By Name

Een ander meisje vertelde dat door het armbandje dat ze droeg, andere meisjes ook armbandjes waren gaan bestellen. Daardoor waren ze ook op de jeugdclub van de kerk gekomen. Ze inspireerden elkaar en dat vind ik echt gaaf!” 

Toekomst The Stars By Name
“In het verleden heb ik ook kaartjes en kettinkjes gemaakt die ik verkocht met mijn bedrijf. Toen ik op kamers ging leek het me niet handig om al die dingen mee te verhuizen. Ik ben me toen gaan focussen op de armbandjes, daar ben ik ook ooit mee begonnen. Sinds kort heb ik ook een preekboekje op de markt gebracht. Het lijkt me mooi als mijn armbandjes en preekboekje in de toekomst ook verkocht gaan worden in winkels of op evenementen!”

Benieuwd naar de shop van Anna? Klik hier voor meer informatie!

Lees hier ook de andere verhalen van #JongEde

Bron: Anna van Rumpt
Door onze redacteur Wessel Paans
Deel dit artikel via

Gerelateerde artikelen

De Vijf Van... Eline Edens

#JongEde – Rebekka Rodenburg

De Vijf Van... Jelte van der Horst

#JongEde – Joanne Koert

Tip ons!

Heb je iets interessants te melden of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via het contactformulier, de mail of social media!

© Ede Today 2020 – Alle rechten voorbehouden