Inhoud bewerken
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Over ons

Ede Today

Redactie

Lees hier alle artikelen en neem contact op door te mailen naar info@edetoday.nl of via het formulier op deze pagina

Wij zijn Ede Today, een vierkoppige redactie in verschillende leeftijdscategorieën en met diverse interessegebieden. Via deze website, social media en themawebsites (zoals corona.edetoday.nl) houden we Edenaren op de hoogte van het laatste nieuws in Ede en omgeving. 

We zijn geïnteresseerd in persoonlijke en eerlijke verhalen over thema's als corona, evenementen, reizen, cultuur, politiek of bijvoorbeeld tech. Houd onze kanalen in de gaten!

Hoi! Ik ben Lizzy, 21 jaar en journalist bij Ede Today. Naast mijn werk als redacteur werk ik als barista in een koffiebar en sport ik veel. Daarnaast vind ik het heel fijn om te reizen en wil ik zo veel mogelijk van de wereld zien!

Ik heb een heel breed interessegebied, maar mijn voorkeur gaat uit naar schrijven over reizen, human interest, cultuur en sport. 

Lizzy Stilma

Redacteur

Lees hier Lizzy's artikelen en neem persoonlijk contact op door te mailen naar lizzy@edetoday.nl

Lynn van den Brink

Redacteur

Lees hier Lynns artikelen en neem persoonlijk contact op door te mailen naar lynn@edetoday.nl

Hi! Mijn naam is Lynn en ik ben o.a. werkzaam bij Ede Today en de Yup Daily. Daarnaast werk ik in de detailhandel en ben ik actief als freelance schrijfster en filmmaker. Mijn hobby’s zijn lezen, schrijven en het verdubbelen van mijn lichaamsgewicht in kaaskoekjes.

Ik ben veel bezig met geschiedenis, cultuur, lokaal nieuws, politiek, literatuur en muziek. Daarnaast heb ik interesse in de ‘kleine’ verhalen. De dingen die mensen niet zeggen; de stiltes, de witstukjes tussen de regels. Kortom; zo’n beetje alles!

Hey! Ik ben Rebekka, 19 jaar en journalist bij Ede Today. Schrijven en filmen doe ik graag. Verder word ik erg gelukkig van een mooie wandeling, muziek en een grote kop koffie.

Eigenlijk vind ik teveel dingen interessant. Biologie, geschiedenis en cultuur, maar persoonlijke verhalen interesseren mij het meest.

Rebekka Rodenburg

Redacteur

Lees hier Rebekka's artikelen en neem persoonlijk contact op door te mailen naar rebekka@edetoday.nl

Wessel Paans

Redacteur

Lees hier Wessels artikelen en neem persoonlijk contact op door te mailen naar wessel@edetoday.nl

Hoi! Ik ben Wessel, 18 jaar en journalist en redacteur voor Ede Today. Het liefste luister ik de hele dag muziek of podcasts, vertel ik verhalen in elke vorm die er bestaat en surf ik het hele internet rond voor mijn onderzoeken.

Ik ben geïnteresseerd in persoonlijke verhalen, lokaal, nationaal én internationaal nieuws, cultuur, reisverhalen en nog veel meer. 

Tip ons!

Heb je iets interessants te melden of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via het contactformulier, de mail of social media!

© Ede Today 2020 – Alle rechten voorbehouden