Inhoud bewerken
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Policy EdeToday.nl en bijbehorende websites

Ede Today bericht sinds februari 2020 regelmatig over het laatste nieuws uit gemeente Ede en publiceert daarnaast ook interviews met Edenaren of reportages over lokale gebeurtenissen. 

Policy 

Elke bezoeker van deze website heeft de mogelijkheid om te reageren op artikelen. Ede Today behoudt het recht voor om niet-gerelateerde of kwetsende reacties te verwijderen. De inzenders zijn verantwoordelijk voor de geplaatste reacties. 

 

Cookies & privacy

Zodra een bezoeker gebruik maakt van een reactie- of contactformulier, gelden de regels en opgestelde zaken zoals die vermeldt zijn in de privacyverklaring van Ede Today op deze pagina. 

Huisregels 

  1. De inhoud van door bezoekers geplaatste reacties valt onder de verantwoordelijkheid van de inzenders. Zodra een bezoeker een reactie plaatst die niet voldoet aan onderstaande huisregels, bestaat de mogelijkheid dat deze reactie verwijderd wordt door de redactie van Ede Today. 
  2. Discriminerende of seksistische reacties zijn niet toegestaan 
  3. Reacties waarin men zich onfatsoenlijk uit zijn niet toegestaan 
  4. Commerciële boodschappen (spam) zijn niet toegestaan 
  5. Persoonsgegevens (bijv. telefoonnumers, privé-mailadressen, gegevens van identiteitsbewijzen) mogen niet worden gepubliceerd 
  6. Discussies dienen te gaan over de inhoud van het artikel. Zodra je kritiek hebt op of vragen hebt aan Ede Today, kun je gebruikmaken van het contactformulier of de redactie mailen naar redactie@edetoday.nl.

Als je een klacht hebt over een reactie of vragen hebt over het plaatsen van reacties, kunt u contact opnemen met Ede Today via de eerder genoemde kanalen. 

Tips en persberichten 

Voor tips, persberichten en reacties kun je ons bereiken via tips@edetoday.nl. Daarnaast kun je ook persoonlijk contact opnemen via de social media-profielen of persoonlijke Ede Today-mailadressen van onze redacteuren. Ook via het contactformulier kun je contact opnemen.  

Redactie 

EdeToday.nl en de bijbehorende websites zijn uitgaves van Ede Today. Je kunt de redactie bereiken via redactie@edetoday.nl.  

Beheerder 

Bij vragen, klachten of fouten op of over de website, kun je contact opnemen met de beheerder (redacteur Wessel): beheerder@edetoday.nl 

 

Wijzigingen

De beheerder en redactie van Ede Today behouden zich het recht om deze policy in de toekomst te mogen wijzigen. Gebruikers zullen hier dan over geïnformeerd worden. 

Tip ons!

Heb je iets interessants te melden of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via het contactformulier, de mail of social media!

© Ede Today 2020 – Alle rechten voorbehouden